Kryds
Mappe
om fairside

Finansiel rådgivning med
højt til loftet

hvem er vi?

Specialister inden for forsikringsformidling

Vi er specialiseret i forsikringsformidlingen for mellemstore og store virksomheder. Med mange års erfaring inden for branchen sikrer vi, at du opnår en ideel løsning med tilsvarende vilkår, der skaber en bedre bundlinje.

Hvad kan vi?

Uafhængig forsikringsmægler

Vi tilbyder en stærk faglig kompetence med en transparens, som vores kunder sætter stor pris på. Vi har samarbejdet med en lang række af landets største forsikringskunder og sammen fundet løsninger, hvor administration og innovation skaber et unikt kundeunivers.

MØD TEAMET

Vi skaber tryghed og humor i mødelokalet

Henrik

Henrik Bronée

Co-founder & Partner
Niels

Niels Ulrich

Co-founder & Partner
Kim

Kim Theilgaard

Co-founder & Partner
VÆRDIER

Med afsæt i gennemsigtighed, professionalisme, tilgængelighed, fleksibilitet og tryghed leder vi dig på rette spor.

Gennemsigtighed

Icon
Vores arbejde både eksternt med kunder samt internt i vores virksomhed er drevet af en høj grad af transparens. Som kunde vil du til enhver tid kunne se og forstå, hvorfor vi gør, som vi gør, således at vi - i samarbejde med hinanden - forstår og accepterer de beslutninger og det grundlag, der ligger til grund for det videre forløb.

Professionalisme

Icon
Vi er et dedikeret team, som har arbejdet tæt sammen i mange år. Qua vores daglige dialog med kunder - dels i bestyrelseslokalet og dels hos den enkelte privatejede virksomhed - har vi lært kunsten at arbejde professionelt på forskellige niveauer og altid med kunden som det primære omdrejningspunkt. Og når de faglige interesser er afstemt med virksomheden, skal der også være plads til at have det sjovt, da hverdagen ellers bliver for kedelig.

Tilgængelighed

Icon
Med fairside som din samarbejdspartner vil du opleve en meget høj tilgængelighed, da det er en forudsætning for et godt og langvarigt samarbejde. Vi sætter en stor ære i at være tilgængelige på de ”rigtige” tidspunkter. Hvad mener vi med det? Alle henvendelser bliver screenet, således at der er forskel på, hvorvidt det er en generel forespørgsel eller en hastesag, men vi har en målsætning om, at alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer. Hastesager er dog med en meget kortere tidshorisont.

Fleksibilitet

Icon
Vi udviser en stor grad af fleksibilitet – eller smidighed – i et kundeforhold. Som team er vi forskellige individer med hver vores stærke og svage sider, men en kombination af dette gør os unikke og fleksible, da vi ser tingene på flere måder.

Tryghed

Icon
Sammen med os vil du opnå en ultimativ grad af tryghed. Vi vil ikke gå på kompromis omkring dækningsomfang og faglig kompetence, men derimod skabe trygge rammer – som på en hjemmebane – og dermed agere som ”wingman” for dig som kunde i fairside og altid stå parat til at hjælpe i en given situation.
Henrik_Niels
Fordele

Derfor skal du have en forsikringsmægler

01 Spar tid og penge

Forsikringsprocesser kan være indviklede og optage tid og ressourcer - dette slipper du for med fairside som din forsikringsformidler. Samtidig sikrer du dig i sidste ende den bedst mulige pris.

02 Uvildig rådgivning

Vi har ingen præferencer; vi anbefaler kun dem, vi mener kan levere til lige præcis dit behov.

03 Markedskendskab

Vi er styrket af vores markedskendskab og mange års erfaring inden for branchen. Vi holder os altid opdateret på nye produkter og muligheder.

04 Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med markedets relevante selskaber, så vi kan skræddersy den rette løsning til dig.

05 Vi repræsenterer dig

Hvadenten det drejer sig om forhandling af forsikringer eller skadessituationer, varetager vi dine interesser.